torsdag 18 oktober 2007

Största möjliga tystnad

I går, onsdag, öppnades den nya motorvägen förbi Björklinge. Nu slipper vi genomfartstrafiken dygnet runt, men samtidigt också de härliga spontanbesöken från vänner på väg någonstans. Nu kan det faktiskt vara HELT tyst ute, det var det aldrig förut. Det är alltså lite blandade känslor och faktiskt en känsla som jag inte hade tänkt på innan eller förväntat mig; man sitter i Björklinge och känner sig lite avskärmad från omvärlden. Eftersom så många passerar på E4:an är Björklinge en plats känd av många men från och med nu kommer inte Björklinge att vara någonting... Ja, mer än att den förnämligaste flat-kenneln ligger där förstås :-)


För att ni ska hitta hit även i framtiden ska jag berätta hur ni kör:

Från Stockholm och Gävle, kör motorvägen norrut resp. söderut till trafikplats Björklinge. Ta av mot Björklinge, kör 4-5 km och ta höger i rondellen. Då är man i södra delen av Björklinge på gamla E4:an.

Från Enköping, Sala är det enklast att åka som tidigare. Osäker vad som står på skyltarna nu i Uppsala i rondellen där man tar av.

Från Östhammar tar man E4:an från Uppsala och kör norrut till trafikplats Björklinge osv.


Medan E4:an öppnade var veterinären här och besiktade alla valpar. Det tog några timmar eftersom vi måste snacka och fika lite också... det är toppen att ha en veterinär som man känner och som kommer hem till oss. Själva besiktningen gick hur bra som helst, inga fel där inte på mina prinsar och prinsessor!

Inga kommentarer: